>

Kavala law office, kavala lawyers G.G. Law Office in Kavala


We are here to help You!


Γιώργος Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος παρ' Εφέταις


Δικηγόρος Γιώργος Γιαγκουδάκης,greek lawyers,Kavala


👉 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ για τον Δικηγόρο Γιώργο Γιαγκουδάκη:
Γεννήθηκε το 1964 στην Καβάλα, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα μέχρι σήμερα. Προέρχεται από οικογένεια Μικρασιατών - προσφύγων. Ο πατέρας του υπήρξε ένας από τους καλύτερους καπετάνιους/πλοιοκτήτης αλιευτικού σκάφους (μηχανότρατας) στη Καβάλα. Έζησε αξέχαστα τα παιδικά του χρόνια στην ιστορική συνοικία της Παναγίας Καβάλας. Τέλειωσε άριστα τις εγκύκλιες σπουδές του στην Καβάλα και μετά την αποφοίτησή του από το 1ο Λύκειο Καβάλας έδωσε το 1981 - 1982 (β΄και γ΄ Λυκείου) Εισαγωγικές Πανελλήνιες εξετάσεις και εισήλθε επιτυχώς στη Νομική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, απ΄ όπου αποφοίτησε στις 10-7-1987.

Εκπλήρωσε κανονικά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις υπηρετώντας στη Πολεμική Αεροπορία από το 1987 έως 1989 (22μηνη πραγματική στρατιωτική υπηρεσία) ως έφεδρος Σμηνίας ειδικότητας Στρατολόγου. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας εργάστηκε και ως γραφέας, δακτυλογράφος και χειριστής ηλεκτρονικού υπολογιστή. Επίσης έλαβε μέρος σε διενεργούμενες ένορκες διοικητικές εξετάσεις.

Μετά από τη νόμιμη επιτυχή 18μηνη πρακτική εξάσκηση σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Καβάλας, έλαβε μέρος επιτυχώς στις εξετάσεις υποψηφίων Δικηγόρων Εφετείου Θράκης Α΄ εξεταστικής περιόδου 1990. Διορίστηκε με την με αριθ. 52999/1-6-90 απόφαση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και του Υπουργού της Δικαιοσύνης δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Καβάλας (ΦΕΚ Γ΄ ΤΕΥΧΟΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 111/90). Ορκίστηκε και εγγράφηκε δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας την 26-6-90. Από την ημερομηνία αυτή άνοιξε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Καβάλας και ασκεί ανελλιπώς μάχιμη δικηγορία από τότε έως σήμερα. Προήχθην σε δικηγόρο παρ΄ Εφέταις από τις αρχές του έτους 1995.

Ειδικεύεται σε υποθέσεις διαζυγίων (οικογενειακού δικαίου), ποινικού και αστικού δικαίου . Διακρίνεται για την αξιοπιστία του, την δυναμική παρουσία στα ποινικά και αστικά δικαστήρια της χώρας, την μαχητικότητά του, καθώς και για το επιστημονικό και επαγγελματικό κύρος του. Έχει επιτύχει την έκδοση εξαιρετικά σημαντικών δικαστικών αποφάσεων που συνιστούν Νομολογία.

Γράφει με τεκμηριωμένο τρόπο ποιοτικά νομικά άρθρα πάνω σε αυτά τα ειδικά νομικά θέματα εδώ και πολύ καιρό στην εφημερίδα "Πρωϊνή" της Καβάλας, από τις πιό έγκυρες τοπικές εφημερίδες με μεγάλη κυκλοφορία. Τα άρθρα αυτά (σήμερα πάνω από 771) δημοσιεύονται στο νομικό blog που έχει δημιουργήσει http://kavala-lawyer.blogspot.com και σε πολλά ενημερωτικά sites (τοπικά και πανελλαδικά). Είναι ενεργός στα social media και ενημερώνει με βίντεο το κοινό με χρήσιμα βίντεο. Διατηρεί ενημερωτικό youtube κανάλι με βίντεο σε οικογενειακά θέματα https://www.youtube.com/user/giagkoud, που αξίζει να γραφτείτε.

Έχει μιά αξιαγάπητη οικογένεια. Είναι έγγαμος από το 1990 με την Ελένη Χ., ιδιωτική υπάλληλο σε μεγάλη βιομηχανική εταιρία της Καβάλας και έχει μιά κόρη, που είναι Αισθητικός.

✅ Νέες Τεχνολογίες - Δικτύωση: Ο Γιώργος Γιαγκουδάκης έχει άριστη γνώση α) χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή β) χειρισμού περιφερειακών συσκευών Η/Υ, γ) γνωστών εφαρμογών γραφείου όπως επεξεργασίας κειμένου, επεξεργασίας εικόνας, MsOffice κ.λ.π. και εφαρμογών internet, δ) σχεδιασμού - κατασκευής ιστοσελίδων, γλώσσας html, ε) internet στ) αποτελεσματικής χρήσης Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών μέσω internet. Υπήρξε μέλος του dikhgoros-online.gr

Έχει παρουσία Web Site στο Internet από το 1999. Μέλος σε πολλά νομικά - legal groups και forums κ.λ.π. στο Διαδίκτυο όπως : Pioneer Member of Legal CrossRoad International Legal Network and Law Firms, member of Insured.gr Forums, MEMBER OF THE INTER-LAWYER - Law Firms, member of Network-Lawyers discussion group, member of net-lawyers · Net Lawyers και πολλών άλλων.

Ιδρυτικό Μέλος του Πολιτιστικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Ηρακλείτσας Καβάλας "Αγ. Παρασκευή". Συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις σε τοπικό επίπεδο. Στο πολιτικό στίβο επέλεξε να μην αναμιχθεί ποτέ για να μην χάσει την γνησιότητα και την αξιοπιστία του ως άνθρωπος και επιστήμονας.

✅ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ: Παρακολούθησε ενεργώς όλες τις ημερίδες, εκδηλώσεις και επιμορφωτικές ομιλίες που διοργανώθηκαν από το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας (Δ.Σ.Κ.). Του χορηγήθηκε Πιστοποίηση επιτυχούς παρακολούθησης του ειδικού σεμιναρίου (1/2/2013) με θέμα "Η Γενετική στην υπηρεσία της Νομικής" "Σύγχρονα επιστημονικά, τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στο τομέα των αναλύσεων DNA: - Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική Δίκη - Επίλυση Υποθέσεων - Ελληνική πραγματικότητα" με τη συμμετοχή εργαστηρίων Γενετικής DNAlogy SA. Φροντίζει να ενημερώνεται καθημερινώς με όλες τις εξελίξεις στη νομική επιστήμη και τη δικηγορία και ιδίως στους τομείς δικαίου που είναι ειδικός.

Έχει επίσης μεταξύ άλλων, παρακολουθήσει επιτυχώς μια πολύ σημαντική Επιστημονική Εκδήλωση (13/1/2018) στο Νοσοκομείο Καβάλας με θέμα "ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ" από το Ινστιτούτο Πρόληψης και Θεραπείας της Βίας και Προώθησης της Ισότητας των Φύλων "ΒΙΑ STO" σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας, το Δήμο Καβάλα και τη Βρετανική Πρεσβεία. Στην εκδήλωση προήδρευσε η τότε Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου. Δείτε την σχετική βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης του κ. Γιώργου Γιαγκουδάκη.
Η ενημέρωσή του γίνεται από έγκυρες Τράπεζες Νομικών πληροφοριών, νομικά περιοδικά, νομικά sites και νομικά βιβλία. Υποψήφιος σύμβουλος Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας στις εκλογές του 2002.

✅ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:Το δικηγορικό γραφείο Γιώργου Γιαγκουδάκη συνεργάζεται με δικηγορικά γραφεία Ελλάδας και άλλων χωρών. Είναι πάντα online και δέχεται ανά πάσα στιγμή - 24 ώρες το 24ωρο - κάθε μήνυμα προερχόμενο απο το εξωτερικό ή από την Ελλάδα γιά παροχή νομικών υπηρεσιών στη Καβάλα και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και Θράκης ( tel. 2510 834031, κιν. 6945227120 [email protected] ).

✅ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: Πέραν των επαγγελματικών και λοιπών οικογενειακών του υποχρεώσεων τον ελάχιστο ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές,προγραμματισμό, social media, την πληροφορική, με αερόβια και αναερόβια άσκηση, τρέξιμο, κολύμπι, ψάρεμα, χορό, μουσική και ζωγραφική.

✅ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, ένας έμπειρος και αφοσιωμένος δικηγόρος οικογενειακού δικαίου, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις τυχόν οικογενειακές σας διαφορές. Με πάνω από 34 χρόνια εμπειρίας, ο κ. Γιαγκουδάκης έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο αξιόπιστους και αποτελεσματικούς δικηγόρους στον τομέα του.Έχει χειριστεί με επιτυχία πολλές υποθέσεις ιδίως οικογενειακές υποθέσεις, διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των εντολέων του. Έχει βοηθήσει πολλά ζευγάρια να επιλύσουν τις διαφορές τους.

✅ ΑΛΛΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ:
➤ Ισχυρές διαπραγματευτικές δεξιότητες και ικανότητα ενεργής ακρόασης,
➤ Εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες,
➤ Ενσυναίσθηση και κατανόησης
➤ Βαθιά γνώση του οικογενειακού δικαίου και της νομολογίας,
➤ Δυνατότητα επίλυσης σύνθετων προβλημάτων και δημιουργικής σκέψης.

✅ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Γιαγκουδάκη σήμερα για να προγραμματίσετε μια διαβούλευση και να μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ


ΑΜΕΣΑ - Εδώ και τώρα αποτελεσματική νομική βοήθεια. Δίπλα σου όλο το 24ωρο
ΠΙΣΤΑ - Είμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στο πλευρό σου με εντιμότητα και επαγγελματισμό μέχρι το τέλος.
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ - Τιμούμε τον λόγο μας. Ό,τι λέμε το κάνουμε πράξη. Ο λόγος μας συμβόλαιο!