Kavala law office, kavala lawyers  G.G. Law


"We are here to help you now with faith and integrity"
http://www.dikigoros-diazygion.gr

Δικηγορικό Γραφείο Γιαγκουδάκης στην Καβάλα

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια"

➤ Το Δικηγορικό Γραφείο ⭐ Γιώργου Π. Γιαγκουδάκη ⚖ ασχολείται από το 1990 με την διεκπεραίωση κάθε είδους νομικών υποθέσεων, κύρια δε με υποθέσεις/διαφορές ποινικού και αστικού δικαίου (κυρίως διαζυγίων, οικογενειακές,αυτοκινητικές, χρέους, ακινήτων). ΄Εχει την έδρα του στην Καβάλα - Ελ. Βενιζέλου 34 στην έδρα του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, όπου ανήκει. Tηλ/fax γραφείου 2510 834031, κινητό τηλ. 6945227120 e-mails: [email protected] and [email protected] - Skype (id: giagkoud).

Εξειδίκευση και εστίαση σε υποθέσεις διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου. Δραστηριοποίηση τόσο στον τομέα της συμβουλευτικής - προληπτικής δικηγορίας, όσο και στον τομέα της μάχιμης δικηγορίας - νομικής εκπροσώπησης και παράστασης στα Δικαστήρια. Ανάληψη και δικαστική διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων, παράσταση και υποστήριξη υποθέσεων ενώπιον δικαστηρίων, δικαστικών αρχών, δημόσιων υπηρεσιών, επιτροπών, έρευνα τίτλων ιδιοκτησίας, παράσταση - υπογραφή κατά τη σύνταξη συμβολαιογραφικών εγγράφων και γενικά παροχή νομικών συμβουλών - συστάσεων και εξεύρεση/παροχή της καλύτερης από κάθε άποψη δυνατής λύσης στα νομικά προβλήματα των πελατών.

kavala lawyer

Παρέχονται εξατομικευμένες νομικές υπηρεσίες.

Στα πλαίσια αυτής της δραστηριοποίησης το Δικηγορικό Γραφείο, όποτε χρειαστεί, έρχεται σε συνεργασία με συνεργάτες δικηγόρους ή συμβολαιογράφους ή δικαστικούς επιμελητές και άλλων πόλεων κατά περίπτωση, για την όσο το δυνατό καλύτερη και ταχεία διεκπεραίωση των αναλαμβανόμενων υποθέσεων.

Το γραφείο υποστηρίζεται για την πληρέστερη κάλυψη των νομικών αναγκών των πελατών του και προσφορά άμεσης λύσης των προβλημάτων τους από Τράπεζες Νομικών Πληροφοριών, βιβλιοθήκες/πηγές Internet και από τις νέες τεχνολογίες. Η διαρκής ενημέρωση της πορείας των υποθέσεων είναι πρωταρχικό μέλημά μας. Προς το σκοπό αυτό υπάρχει και δυνατότητα online ενημέρωσης/επικοινωνίας κάθε ενδιαφερόμενου με real - text chat από τις σελίδες μας ή messenger (yahoo ή skype ή msn).

Σας προσφέρουμε:

1. Εξατομικευμένη Νομική Υποστήριξη. Οnline διαδικτυακή επικοινωνία ( live chat και messengers.)
2. Είμαστε στη διάθεση των πελατών μας για την επίλυση των τυχόν αναφυομένων νομικών ζητημάτων όπως και κάθε σοβαρά ενδιαφερομένου για συζήτηση του θέματος που τον απασχολεί. Για παροχή νομικών συμβουλών και κάθε δικαστική ή εξωδικαστική νομική εργασία καταβάλλεται δικηγορική αμοιβή.

► Πως μπορώ να σε βοηθήσω (Μερικά παραδείγματα) :

α. Χρειάζεστε μια υπεύθυνη γνώμη δικηγόρου - νομικού συμβούλου για το τι θα πρέπει να κάνετε σε μια κατάσταση που κινδυνεύουν τα δικαιώματά σας, έναν οδικό χάρτη για να αποφύγετε τις κακοτοπιές και τα απροσδόκητα και να πράξετε τα δέοντα. Είμαι κοντά σας άμεσα και υπεύθυνα να σας κατατοπίσω τι ισχύει τι δεν ισχύει και τι θα είναι το καλύτερο για την περίπτωσή σας και προς όφελός σας.
β. Είστε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό και χρειάζεστε να ασκήσετε αγωγή, να παρασταθείτε σε αστικό ή ποινικό δικαστήριο ή άλλη δικαστική αρχή ή υπηρεσία και δεν θέλετε να ερημοδικασθείτε ή να δικασθείτε απόντες. Είμαι σε θέση να κάνω υπεύθυνα και άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για υπεράσπιση και άσκηση όλων των δικαιωμάτων σας.

Αν θέλεις :

1. να μάθεις τι ισχύει νομικά στην περίπτωσή σου (τώρα και εάν συμβεί αυτό και αν συμβεί εκείνο...),
2. πως μπορείς να κινηθείς νομικά,
3. να μάθεις τι χρειάζεται ακριβώς να κάνεις,
4. να μάθεις ποια η σχετική διαδικασία που θα ακολουθήσεις, η χρονική διάρκειά της και ό,τι άλλο σε απασχολεί έντονα,
5. να πάρεις 👌 σωστές νομικές συμβουλές και να σου πρoτείνουμε την 👍 καλύτερη και γρηγορότερη λύση,
ΤΟΤΕ δεν έχεις παρά να μας καλέσεις ⏳ ΕΓΚΑΙΡΑ για να μη χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου.

► Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

1. Στο Σταθερό Τηλέφωνο - Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2510 834031 τις εργάσιμες μέρες και ώρες,
2. Στο Κινητό τηλέφωνο - Μπορείτε να μας καλέσετε στο 6945227120,
3 . Με email . Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στo [email protected] ή στο [email protected]
4. Με τα Ζωντανά κανάλια συνομιλίας που υπάρχουν στο site (live chats) ή messengers - Να συνομιλήσετε μέσω των WEB chats ή messengers skype ή yahoo, όταν είμαστε online.
5. Με Φαξ. Μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας με φαξ στο 2510 834031,μόνο κατόπιν προσυνεννόησης
6. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να αφήσετε το ονοματεπώνυμό σας και το σταθερό σας τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας την ώρα και μέρα που προτιμάτε για το ζήτημά σας.
7. Με επίσκεψη στο δικηγορικό μας γραφείο. Μπορείτε μόνο κατόπιν ραντεβού να μιλήσετε μαζί μας στο Γραφείο μας που βρίσκετε στο κέντρο της Καβάλας , οδός Ελ. Βενιζέλου 34, στο πρώτο όροφο, ΤΚ 654 03.
8. Με αποστολή επιστολής στη δ/νση του Γραφείου σχετικά με το θέμα σας.

⏱ Ώρες Λειτουργίας Δικηγορικού Γραφείου - ΡΑΝΤΕΒΟΥ

👉 Δευτέρα - Παρασκευή 8:00 π.μ. έως 2:30 μ.μ. και 6:00 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ. (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), το Σάββατο 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.
Κλειστά: Κυριακή, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα. Το Γραφείο επίσης είναι κλειστό σε όλες τις Δημόσιες Αργίες.

➤ Δεχόμαστε ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού.
Περιορισμένος αριθμός ραντεβού κάθε βδομάδα για καλύτερη νομική υποστήριξη.
Προγραμματίστε το ραντεβού σας εγκαίρως για να εξασφαλίσετε μια κράτηση.
Δίνουμε προτεραιότητα σε ήδη πελάτες μας.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού?
Αυτή τη στιγμή έχουμε στην διάθεσή σας από σήμερα μέχρι και την επόμενη βδομάδα μόλις ( ) ραντεβού για λίγο ακόμη... 👉 Καλέστε τώρα στο 📲 6945227120 για να μην χάσετε το διαθεσιμο ραντεβού. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

√ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ 24 ΩΡΕΣ ημερησίως, 7 ημέρες την εβδομάδα για τις έκτακτες ανάγκες σας στο κινητό τηλέφωνο: 6945 227120 ή μέσω live chat.Είμαστε σε ετοιμότητα κατά τη διάρκεια των μη εργάσιμων ημερών και ωρών μέσω live chat . Κάνουμε τακτικό έλεγχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας για μηνύματα.Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να λάβουμε το μήνυμά σας και να σας απαντήσουμε εντός 24 ωρών.

@ Σημείωση σχετικά με την ηλεκτρονική αλληλογραφία: Αν μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν λάβετε απάντηση από εμάς εντός 24 ωρών, προτείνω να μας τηλεφωνήσετε στο 6945227120 ή να στείλετε ξανά το e-mail σας. Πάντα απαντούμε στα e-mail μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που τα λάβουμε.

► Δεχόμαστε επίσκεψη ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού. Μπορείτε να κλείσετε και ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Μπορείτε να μας βρείτε στο χάρτη καθώς και να δείτε τα διαθέσιμα πάρκινγκ κοντά στο γραφείο:
1. Χάρτης - Τοποθεσία Γραφείου - Πρόσβαση
2. Τρία (3) πάρκινγκ πλησίον του δικηγορικού γραφείου μου για να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο.

♦ ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ